22 april, 2015

Fætterguf nu også med froyo

Skrevet af Sofie, Ester og Clara


For et par uger siden fik fætterguf i Nyborg Frozen Yoghurt, som efterhånden er at se mange steder i landet. 
Allerede første dag kom der utrolig mange gæster for at smage det efterspurgte Yoghurt, som allerede er blevet ekstremt populært. 
I den anledning fik vi os et interview med ejeren af fætterguf. 
En gang imellem kører han forskellige tilbud, her for tiden er det tilbud for studerende. 
Vi stillede ham om et par spørgsmål om det nye koncept, og om hvad han tænker om fremtidplanerne. 

De kom på ideen, da de havde set det mange steder i America, og oplevet at det har været en kæmpe succes både i ind- og udland. 
Han tror endda at det vil sælge bedre end slikket om sommeren, da det allerede er blevet en så stor succes. 
Lige nu er der seks smagsvarianter, og han sagde der ville komme flere på længere sigt. Han sagde også, at hvis der var nogle smage, som ikke er populære vil han skifte dem ud løbende. 
Han udtalte sig om hvordan han regner med at det vil fungere om vinteren. Det vil blive på den måde at det er hans første sæson med frozen og derfor prøve det af, og se hvor meget han sælger af det. 

Sådan her foregår det når man skal blande det:
  1. Du skal selv blande det, derfor skal du starte med at tage et bæger, og derefter blander du de forskellige varianter yoghurt du vil have. 
  2. Så går du til højre og ser alle de forskellige toppings, der er alt fra chokolade til frugt og forskelligt krymmel. 
  3. Så vejer du den og finder ud af hvad det koster, og snupper en ske, så du klar til at nyde dit færdige resultat
  4. Pr. 100 gram koster det 11,60
Herunder ses der billeder, af hvordan de forskellige stationer ser ud





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv, hvad du synes om denne artikel.